دکتر حاتمی معاون استاندار در بازدید از طرح هشت منظوره فراوری نخود در منطقه سراب نیلوفر، با تاکید بر عزم جدی استان در خصوص ایجاد و تقویت زنجیره‌های ارزش گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان، تاکنون بیش از۴۰ زنجیره ارزش شناسایی و چند مورد از آنها مانند زنجیره‌های ارزش عسل، بوقلمون، پشم، گوجه، اسب کردی، […]

دکتر حاتمی معاون استاندار در بازدید از طرح هشت منظوره فراوری نخود در منطقه سراب نیلوفر، با تاکید بر عزم جدی استان در خصوص ایجاد و تقویت زنجیره‌های ارزش گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان، تاکنون بیش از۴۰ زنجیره ارزش شناسایی و چند مورد از آنها مانند زنجیره‌های ارزش عسل، بوقلمون، پشم، گوجه، اسب کردی، روغن کرمانشاهی و پوشاک راه‌اندازی و تیم سازی شده است و در صدد هستیم که سایر زنجیره‌های به خصوص زنجیره ارزش نخود را نیز در آینده نزدیک و با محوریت قرار دادن فعالان این عرصه راه‌اندازی نماییم و می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که کرمانشاه در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش، در کشور پیشگام است.

وی افزود: طرح هشت منظوره‌ی فراوری نخود که خط های بسته بندی و سورتینگ، تولید لپه، تولید نخود چی، تولید کنسرو لوبیا، تولید آرد نخود، تولید خوموس، تولید خمیر نخود برای استفاده در مواد غذایی و تهیه لقمه‌های غذایی نیمه آماده در آن طراحی شده به نوبه ی خود یکی از طرح‌های مهم و کامل استان و حتی کشور در زمینه‌ی فراوری و بهره‌وری از نخود است است که ظرفیت اشتغالزایی۶۰ نفر را به صورت مستقیم و ۳۰ نفر را نیز به صورت غیرمستقیم دارد و از طرح‌های مهم استان در زمینه صنایع تبدیلی کشاورزی است‌ و با تمام توان بدنبال حداکثر بهره برداری از مزیت تولید و تجارت نخود هستیم.

معاون استاندار در پایان بیان داشت: در جلسه‌ای که با مدیران این طرح داشتیم مشکلات و درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص ارائه تسهیلات جهت تکمیل و تجهیز آن تصمیماتی اتخاذ گردید و امیدواریم به زودی شاهد افتتاح خط اول این واحد تولیدی باشیم.