سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه افزود: سالانه ۶۶۰۰ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان کرمانشاه تولید میشود که این تولیدات بخش مهمی از نیازاستان را تأمین میکند. مهندس ابراهیم دارایی اظهار کرد: شهرستان کرمانشاه دارای ۳۹۴۲۴ رأس دام سنگین و ۵۹۲۲۲۵ راس دام سبک بوده و در حال حاظر تعداد ۱۱۴ واحد پرواربندی، ۴۲ […]
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه افزود: سالانه ۶۶۰۰ هزار تن گوشت قرمز در شهرستان کرمانشاه تولید میشود که این تولیدات بخش مهمی از نیازاستان را تأمین میکند.
مهندس ابراهیم دارایی اظهار کرد: شهرستان کرمانشاه دارای ۳۹۴۲۴ رأس دام سنگین و ۵۹۲۲۲۵ راس دام سبک بوده و در حال حاظر تعداد ۱۱۴ واحد پرواربندی، ۴۲ واحد گاوداری شیری، ۲۱ واحد پرورش گوسفند داشتی صنعتی درشهرستان کرمانشاه موجود می باشد.
وی میزان تولید شیر در شهرستان کرمانشاه را بیش از ۶۷۰۰۰ هزار تن در سال اعلام کرد و افزود : این میزان از تولید می تواند سهم بسزایی در تامین لبنیات استان را به خود اختصاص دهد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه در ادامه گفت: با توجه به راه اندازی واحد پرورش گاوشیری ۳۰۰۰ راسی در ماهیدشت و با برنامه ریزی وتکمیل ظرفیت این واحد و همچنین اضافه شدن واحد پرورش گوسفند پرتولید به ظرفیت ۵۰۰۰ راسی در این شهرستان در آینده نزدیک شاهد افزایش تولید شیر خام و گوشت قرمز در سطح شهرستان خواهیم بود.
نامبرده در خصوص اقدامات جدید صورت گرفته در خصوص واحد گاوشیری ۳۰۰۰ راسی در بخش کوزران افزود: در راستای توسعه فعالیت های بخش دامپروری در شهرستان کرمانشاه یک واحد جدید پرورش گاو شیری به ظرفیت ۳۰۰۰ راسی که مقدمات اولیه آن در دست اقدام بوده که با راه اندازی این واحد امید است شاهد تغییرات و افزایش تولید چشمگیری درخصوص تولید شیر خام و گوشت قرمز در این استان باشیم
Wednesday, 18 September , 2024