كولرهای گازی از جمله پر مصرف‌ترین وسایل برقی خانگی هستند، بنابراین در صورتی كه نیازی به این نوع كولرها وجود ندارد از استفاده آنها خودداری كنید.

كولرهای گازی از جمله پر مصرف‌ترین وسایل برقی خانگی هستند، بنابراین در صورتی كه نیازی به این نوع كولرها وجود ندارد از استفاده آنها خودداری كنید.

در صورت ضرورت استفاده از این نوع كولرها كه هزینة ‌سنگینی را نیز در بردارند، باید حتی الامكان در ساعات پیك مصرف برق از آنها استفاده نشود.

هنگامیكه درجه حرارت بیرون ساختمان از دمای داخل كمتر است مانند ساعات انتهای شب، با باز كردن پنجره‌ها به تهویة طبیعی ساختمان كمك كنید.

سیستم‌های سرمایش خود را به طور منظم تمیز كرده و به ویژه گرد و خاك روی كویل‌ها و فن‌ها را پاك كنید.

هنگام ترك ساختمان در طول روز، سیستم سرمایش را خاموش كنید.

كارهایی نظیر پخت و پز، شست‌ و شو و اتوكشی را در ساعاتی انجام دهید كه گرمای هوا كمتر است.

پوشیدن لباس‌های سبك و روشن، امكان گردش هوا بر روی پوست بدن را فراهم كرده و در نتیجه، احساس خنكی ناشی از تعرق، نیاز به سرمایش بیشتر را كاهش می‌دهد.

استفاده از حداقل روشنایی مورد نیاز در طول شب‌های گرم سال، باعث كاهش بار گرمایی داخل ساختمان می‌شود.

مسیرهای عبور هوای سیستم سرمایش را در كانال‌ها و دریچه‌های ورودی و خروجی به طور مرتب تمیز كرده و از نبود موانع در این مسیرها اطمینان حاصل نمایید.

در تابستان معمولاً سه منبع عمده گرمای ناخواسته در منزل شما وجود دارد، گرمای هوای خارج كه از طریق سقف و دیوار هدایت می‌شود، گرمایی كه از لامپ‌ها و لوازم خانگی انتشار می‌یابد و نور خورشید كه از راه پنجره‌ها به داخل می‌تابد. بنابراین مدیر انرژی منزل خود باشید و با ارزیابی هر یك از موارد فوق تدابیری بیندیشید، مثلاً با افزایش عایق پشت بام و دیوارها حرارت عبور نخواهد كرد.

پنجره‌ها را با استفاده از سایبان، پرده كركره و یا پارچه‌ محافظت نمایید؛ نصب پرده با رنگ روشن یا سایبان روشن نور خورشید را به سمت بیرون منعكس می‌نماید.

كاشتن درختچه‌های پیچ در مجاورت ساختمان‌ها علاوه بر زیبایی، عایق سرما و گرما هستند.