حامد دارابی برای مدت چهار سال به عنوان رییس هیات ورزش ناشنوایان کرمانشاه انتخاب شد. به گزارش چویر نیوز به نقل از ایسنا مجمع انتخاباتی ریاست هیات ورزش ناشنوایان استان کرمانشاه، امروز(چهارم اسفند) با حضور رئیس فدراسیون و مسئولین ورزش کرمانشاه برگزار شد و حامد دارابی با رای اکثریت اعضای مجمع برای مدت چهار سال […]

حامد دارابی برای مدت چهار سال به عنوان رییس هیات ورزش ناشنوایان کرمانشاه انتخاب شد.

به گزارش چویر نیوز به نقل از ایسنا مجمع انتخاباتی ریاست هیات ورزش ناشنوایان استان کرمانشاه، امروز(چهارم اسفند) با حضور رئیس فدراسیون و مسئولین ورزش کرمانشاه برگزار شد و حامد دارابی با رای اکثریت اعضای مجمع برای مدت چهار سال سکان هدایت این هیات را بدست گرفت.

در این مجمع حامد دارابی و سیدرامین موذنی دو کاندیدای احراز پست ریاست هیات ناشنوایان استان کرمانشاه بودند که پس از اعلام برنامه هایشان، رای گیری برای انتخاب یکی از این دو کاندیدا انجام شد که در نهایت حامد دارابی با کسب ۱۲ رای موافق از مجموع ۱۷ رای ماخوذه ریاست این هیات را بدست گرفت.

رییس جدید هیات ورزش ناشنوایان استان کرمانشاه در این مجمع به تشریح مهمترین برنامه های پیش روی خود در این هیات پرداخت و یکی از مهمترین خلاء های موجود در ورزش ناشنوایان استان را استعدادیابی دانست و گفت: حدود دو درصد از جمعیت کشور را جامعه ناشنوایان تشکیل می دهند که در میان آنها استعدادهای ورزشی زیادی وجود دارد.

حامد دارابی افزود: بسیاری از این استعدادها به علت مشکلات مالی و یا اینکه زمینه ای برای آنها فراهم نشده، توانایی هایشان را نتوانسته اند نشان دهند.

وی با تاکید براینکه باید برای کشف این استعدادها برنامه ریزی صورت گیرد، عنوان کرد: در این راستان نیاز به همراهی و همکاری برخی دستگاه های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد داریم.

رییس هیات ناشنوایان استان کرمانشاه ادامه داد: پس از شناسایی استعدادها، باید برای پرورش آنها از کمک مربیان و داوران توانمندی که در استان داریم بهره گیری کنیم.

وی در ادامه به توانمندی مربیان کرمانشاهی در ورزش ناشنوایان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تعداد قابل توجهی از ورزشکاران ناشنوای کرمانشاه در تیم های ملی حضور دارند، بنابراین نیاز است که مربیان آنها نیز به اردوی این تیم ها دعوت شوند.

دارابی در ادامه یکی از مشکلات ورزش ناشنویان را عدم حمایت اسپانسرها از آن عنوان کرد و گفت: از آنجایی که ورزش ناشنوایان پخش مسابقات زنده تلویزیونی ندارد، لذا اسپانسرها هم رغبتی ندارند که به سمت این رشته بیایند، اما تمام تلاش خود را بکار می گیریم تا بتوانیم حامی مالی برای آن در استان داشته باشیم.

وی به تعدد رشته های زیرمجموعه هیات ناشنوایان اشاره کرد و گفت: در استانی مانند کرمانشاه که سابقه هشت سال جنگ تحمیلی، فقر، بیکاری و … دارد، نیاز است که از سوی مرکز نشینان توجه به ورزش، بویژه ورزش ناشنوایان به خوبی صورت گیرد و نگاه پدرانه ای به این ورزش در استان شود.