جوانان به عنوان سرمایه های اجتماعی با توجه به نقشی که در توسعه جامعه دارند در راس برنامه ریزی های سیاست گذاران وتصمیم گیرندگان جامعه قرار دارند. در ایران و از سال ۱۳۸۹ بنابر مصوبه ی مجلس شورای اسلامی وزارت ورزش و جوانان که از ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان بوجود آمد […]

جوانان به عنوان سرمایه های اجتماعی با توجه به نقشی که در توسعه جامعه دارند در راس برنامه ریزی های سیاست گذاران وتصمیم گیرندگان جامعه قرار دارند. در ایران و از سال ۱۳۸۹ بنابر مصوبه ی مجلس شورای اسلامی وزارت ورزش و جوانان که از ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان بوجود آمد به عنوان عالی ترین مرجع رسیدگی به مسائل مربوط به جوانان انتخاب گردید. در هدف گذاری ها و سیاست های این وزارتخانه در امور جوانان اتخاذ تدابیر مناسب برای تشکیل خانواده، ایجاد اشتغال، تقویت مسوولیت پذیری، آموزش مهارت زندگی و.. با جلب مشارکت جوانان در قالب سازمان های مردم نهاد و برقراری تعامل با سایر دستگاه های مرتبط و ذی ربط گنجانیده شده که در استان ها از طریق معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان با بهره گیری از کلیه ظرفیت های موجود پیگیری می گردد.
گام برداشتن در مسیر تحقق اهداف ذکر شده علاوه بر برنامه ریزی، امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مناسب را طلب می کند. در کرمانشاه در کنار تلاش ها برای توسعه فعالیت های معاونت جوانان البته با کمی تاخیر احداث ساختمانی مستقل و در خور شان، در دستور کار قرار گرفت که سرانجام پس از سال ها وعده و انتظار، “خانه جوان کرمانشاه” در دهه فجر و با حضور وزیر ورزش و جوانان مورد بهره برداری قرار گرفت و افتتاح شد. این ساختمان که از آن به عنوان بزرگترین خانه جوان ایران یاد می شود در ۸ طبقه با زیربنای۲۳۰۹ متر مربع و با ۱۵میلیارد تومان اعتبار احداث گردید.
پس از افتتاح پر سرو صدای این پروژه بزرگ وانعکاس آن در رسانه ها زمزمه هایی به گوش رسید مبنی بر نیمه کاره بودن طبقات فوقانی ساختمان!
این یعنی متولیان امر ساختمان نیمه کاره ای را به اسم پروژه ای به پایان رسیده به جامعه ی جوان کرمانشاهی تقدیم نموده اند!!
هرچند خبر این افتتاح نیز بمانند بسیاری اخبار دیگر به آرشیو اذهان سپرده می شود اما، این بی اعتمادی عمومی است که دامان دولتمردان را گرفته و باعث ایجاد فاصله میان مسوولین با مردم می گردد