به دنبال تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی اخیر وزارت محترم آموزش و پرورش مبنی بر برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری ، ضمن اعلام مراتب خطر جبران ناپذیر به حضور دانش آموزان در مدارس جهت شرکت در کلاس‌ها توجه مسئولین آموزشی کشور را به نکات زیر جلب می‌نمایم: ۱) با توجه به اظهارات عضو کمیته کشوری مبارزه […]

به دنبال تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی اخیر وزارت محترم آموزش و پرورش مبنی بر برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری ، ضمن اعلام مراتب خطر جبران ناپذیر به حضور دانش آموزان در مدارس جهت شرکت در کلاس‌ها توجه مسئولین آموزشی کشور را به نکات زیر جلب می‌نمایم:
۱) با توجه به اظهارات عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا که اگر فرد به مدت پانزده دقیقه با فرد مبتلا به کرونا در ارتباط باشد حتماً مبتلا می‌شود و همچنین طبق گفته دیگر ایشان که از ورود کویید ۱۹ به کشور پرده برداشتند و اینکه تاکنون در هیچ جای کشور وضعیت کرونا خاتمه نیافته است و بازگشت به زندگی عادی به هموطنان توصیه نشده است، چگونه انتظار دارید والدین جگرگوشه‌هایشان را جهت شرکت در کلاس‌ها به صورت تمام‌وقت و طبق گذشته در مناطق آبی و زرد، در معرض خطر قرار دهند.
۲)بنا به تصمیم مسئولان محترم، ترم پیش رو اکثر دانشگاه‌های سراسر کشور به صورت غیرحضوری است اما دانش‌آموزان باید در مدارس حاضر شوند؛ تفاوت دانش‌آموزان و دانشجویان در چیست؟
۳)همانگونه که مستحضرید در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی، مناطق آبی و زرد تبدیل به قرمز می‌شود و حتی منطقه سفید هم به معنای عدم وجود بیماری کرونا نیست و خطر بسیاری افراد را تهدید می‌کند
۴)آیا دانش‌آموزان کم‌سال توانایی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در مدت حضور در مدرسه دارند؟آیا نیاز به تغذیه در طول مدت مدرسه ندارند؟ آیا می‌توانند به صورت تمام‌وقت در مدرسه ماسک بزنند؟ با توجه به گفته‌های اخیر توانایی انتقال ویروس به سرعت است که این موضوع خطری است برای تمام سنین و دانش‌آموزان
۵)دانش‌آموزان بعد از استفاده از کتاب‌هایشان در مدرسه چگونه آن‌ها را ضدعفونی کنند تا بتوانند در خانه به مطالعه و انجام تکالیف بپردازند؟
۶)در سطح جامعه افرادی بیماری کرونا را مانند یک سرماخوردگی ساده می‌پندارند و به توصیه‌های وزارت محترم بهداشت عمل نمی‌کنند. آیا با بازگشایی مدارس همه افراد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند تا سلامت افراد دیگر و مراعات‌کننده به خطر نیفتد؟
۷)و سوال بسیار مهمی که در اینجا مطرح است این است که سلامت دانش آموزان در صورت حضور اجباری و ناخواسته در مدارس را چه کسی تضمین می‌کند؟
در پایان یک بار دیگر در کمال احترام خواهشمندم با درایت و همفکری و به دور از احساسات حضور در مدارس در مناطق آبی و زرد از مبتلا شدن فرزندان معصوم جلوگیری کنید و از گرفتاری بچه‌ها و خانواده‌ها به استرس مضاعف بپرهیزید و با توجه به مسئولیت خطیر شما بزرگان در حفظ امنیت و سلامت دانش‌آموزی کشور نسبت به بررسی مجدد موضوع و تجدید نظر در این خصوص اقدام نمایید.
پژمان خفتان مدرس و مشاور آموزشی