معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از تشکیل دو کمیته بازدید ایمنی راه ها و بازبینی تصادفات در استان به منظور کاهش تصادفات جاده ای خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه: مهندس مهرداد سالاری در جلسه مشترک کمیسیون ایمنی راه ها و شورای ترافیک استان اظهار داشت: امروز سعی کردیم که هر […]

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از تشکیل دو کمیته بازدید ایمنی راه ها و بازبینی تصادفات در استان به منظور کاهش تصادفات جاده ای خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه: مهندس مهرداد سالاری در جلسه مشترک کمیسیون ایمنی راه ها و شورای ترافیک استان اظهار داشت: امروز سعی کردیم که هر دو جلسه به صورت مشترک تشکیل شود که هم در خصوص ایمنی راه ها و هم موضوع ترافیک با هم اندیشی و تبادل فکر به نتایج مطلوبی برسیم.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا، وظیفه دستگاه ها به خصوص دستگاه های مرتبط با حمل و نقل را در آگاهی بخشی به جامعه برای رعایت مسائل بهداشتی بسیار مهم عنوان کرد و بیان داشت: پلیس راه، تاکسیرانی، اتوبوسرانی و حمل و نقل در آگاهی بخشی به مردم برای رعایت مسائل بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی عملکردی خوبی داشتند اما این تلاش ها و پیگیری ها برای رعایت این مسائل باید همچنان استمرار داشته باشد.

وی همچنین به خلوتی جاده ها با توجه به شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و ادامه داد: هر چند که به خاطر خلوتی جاده ها باید شاهد آمار تصادفات باشیم اما از سوی دیگر بعضی از رانندگان از این موقعیت برای سرعت بیشتر استفاده می کنند که همین موضوع منجر به بروز تصادفات ناگوار جاده ای می شود لذا دستگاه های ذیربط موظف به اعمال مدیریت و قانون برای پیشگیری از این حوادث هستند.

مهندس سالاری یکی از وظایف بسیار مهم اعضای کمیسیون ایمنی راه ها را تلاش برای کاهش تصادفات جاده ای عنوان کرد و گفت: این موضوع را از سال گذشته با جدیت مورد دستور کار قرار دادیم و از همه اعضا انتظار داریم که به این موضوع برای کاهش تلفات جاده ای طبق برنامه ها و اهداف پیش بینی شده توجه ویژه داشته باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه، در ادامه خواستار شناسایی و تجزیه و تحلیل علمی در نقاط حادثه خیز و پرتصادف برون شهری در استان کرمانشاه شد.

وی نصب علائم و هشدارهای راهنمایی و رانندگی، لکه گیری، آسفالت جاده ها، نصب تابلوی راهنمایی و رانندگی، خط کشی و دیگر موضوعات را عاملی بسیار مهم برای کاهش تلفات جاده ای عنوان کرد.

مهندس سالاری در این جلسه از افزایش اعتبارات لازم برای مدیریت بیشتر جاده ای و کنترل مسیرها خبر داد و از مدیرکل دفتر فنی استانداری خواست که این موضوع را به صورت ویژه پیگیری کند.

وی با بیان اینکه برای کاهش تلفات جاده ای نیاز به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به مردم داریم، گفت: انجام مطالعات کالبدی و راهبردی بسیار قوی را برای کاهش تلفات جاده ای در دستور کار داریم که با اجرای آن مدیریت و کنترل جاده ها با سهولت بیشتری دنبال خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود از تشکیل دو کمیته بازدید ایمنی راه ها و بازبینی تصادفات به منظور کاهش تصادفات جاده ای در استان خبر داد و گفت: تشکیل این دو کمیته می تواند در کاهش تلفات جاده ای نقش بسیار مهمی داشته باشد لذا با تشکیل این کمیته ها و مشارکت بیشتر دستگاه ها برای تصمیم سازی و تصمیم گیری در رسیدن به اهداف پیش بینی شده زمینه بسیار مناسبی برای کاهش تلفات جاده ای در استان ایجاد خواهد شد.

وی در این جلسه همچنین بر تسهیل در رفت و آمدها و موضوعات ترافیکی در استان تاکید کرد.